EKOS O2 - Konsalting - Upravljanje otpadom - Procena uticaja

Konsalting za sistem zaštite životne sredine ISO 14001


Od prvog izdanja, 1996.godine, više od 150,000 organizacija širom sveta je implementiralo i sertifikovalo sistem menadžmenta zaštitom životne sredine u skladu sa ISO 14001. Ova rastuća popularnost pokazuje da svaka organizacija ili oblast poslovanja mogu imati koristi od implementacije ISO 14001. Imajući sopstvena pozitivna iskustva, mnoge kompanije koje su sertifikovane prema ISO 14001 zahtevaju od svojih dobavljača da se takođe sertifikuju, ovo se posebno odnosi na oblast automobilske industrije.

Konsalting pri implementaciji sistema menadžmenta zaštitom životne sredine prema standardu ISO 14001

Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine (EMS) se odnosi na upravljanje programima zaštite životne sredine. Ovi programi su detaljni, sistematični, planirani i dokumentovani. EMS uključuje organizacionu strukturu, planiranje i resurse za razvoj, primenu i održavanje politike zaštite životne sredine.

Koristeći kompatibilnost sa standardom ISO 9001, značajan broj organizacija odlučuje da implementira integrisan sistem menadžmenta, kako bi iskoristili sinergiju standarda. Sistemi menadžmenta zaštitom životne sredine, kvalitetom, zdravljem i bezbednošću na radu su fundamentalni alati korporativnog menadžmenta. Njihova primena pokazuje prihvatanje odgovornosti i nameru da se spreči nepotrebno trošenje resursa.

Prednosti implementacije standarda ISO 14001 za Vašu organizaciju

Našа statistika


Broj klijenata i saradnika firme koji su pozitivno ocenili naš način rada i kvalitet naših usluga:

  • Saradnja

    725

  • Kvalitet usluge

    697