EKOS O2 - Konsalting - Upravljanje otpadom - Procena uticaja

Konsalting za sistem bezbednosti hrane BRC, IFS, FSSC 22000


HACCP sistem je namenjen svim organizacijama koje obavljaju prehrambene delatnosti, uključujući i organizacije, čiji proizvodi ili usluge utiču direktno na zdravstvenu bezebdnost hrane, kao što su proizvođači ambalaže za prehrambenu industriju, transportne organizacije, organizacije koje pružaju usluge održavanja higijene u proizvodnim pogonima i drugo. HACCP sistem je danas veoma rasprostranjen i prepoznatljiv na tržištu hrane.

Konsalting pri implementaciji sistema HACCP prema Codex Alimentarius-u, kao i drugih šema u vezi sa bezbednosti hrane (BRC, IFS, FSSC 22000)

Sertifikacija HACCP sistema ne predstavlja zakonsku obavezu, ali može doneti mnogo prednosti i olakšati poslovanje, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu, ali i prilikom kontrole HACCP sistema od strane nadležnih organa.

Sertifikat je reklama za sebe. Sertifikovane organizacije ne moraju da objašnjavaju koliko su sjajne jer će to sertifikat reći za njih. Na svakom pakovanju uz navođenje (na adekvatan način) da je preduzeće sertifikovano kupac se podseća da je sertifikovana organizacija orijentisana na njegovu bezbednost i zadovoljstvo. Sertifikat je još jedna „diploma“ za ceo kolektiv i predstavlja sve pojedince i svojevrsna je „nagrada“ za uloženi trud.

Prednosti implementacije HACCP sistema u komunikaciji sa nadležnim organima:

Našа statistika


Broj klijenata i saradnika firme koji su pozitivno ocenili naš način rada i kvalitet naših usluga:

  • Saradnja

    725

  • Kvalitet usluge

    697